persson-lund

Alla inlägg under maj 2012

Av Stephanie Lund - 27 maj 2012 19:59

Igår va vi på tidavallen och kikade på systers barn som spelade klassboll. Skit duktiga!   På kvällen stack jag till brygget för att titta på en ny kortläsare. En KANON GREJ!  As ball! Kikade på Gûnther. Läskig och skit kass!


Aaa det va vad som hände igår det. 

Av Stephanie Lund - 25 maj 2012 22:34

Tänk att få en chans att lära sig dansa. Gud så glad jag skulle bli. Det är något som jag alltid drömt om att göra. Det ser så himla roligt ut och den känslan som kommer när man tittar på dansare är oslagbar! Dans och grym musik, finns det något bättre? Jag har aldrig velat kunna något speciellt inom dans. Jag hade nog mer viljat testa mig fram för att se vad som passar. Men om jag hade fått en chans att prova så skulle jag aldrig tacka Nej! Undra varför jag aldrig har provat... Det är ju ganska dyrt och jag har väl aldrig egentligen fattat hur roligt det skulle vara. Aldrig fattat att det inte bara var en period utan att det faktiskt är en dröm! Det kanske blir så att den här drömmen blir sann någon gång. Ååå det skulle vara så jäkla skoj!!!!! Lära sig koregrafi och känna adrenalinet pumpa tillsammans med musiken och de fantastiska stegen! Någon gång.... Någon gång ska jag testa!   

Av Stephanie Lund - 25 maj 2012 20:09

Idag började jag med att tvätta upp alla sängkläder och badrums mattan och tjock tröjor. Så härligt att man kan hänga det ute på balkongen   När tvättiden var slut och Melwin hade vaknat efter vilan så cyklade vi först bort till Atollen för att se om de hade öppnat, NOPE. Vi cyklade till stan igen och sprang in på netto och handlade lite fika. Melwin fick äta en burkmat innan vi cyklade vidare bort till koma för att tillbringa några timmar där. Årets FÖRSTA dopp är TAGET!   Nu kikar vi på Let´s dance och sen blir det några mattetal. Ska göra nationella i matte på måndag  


     


  

Av Stephanie Lund - 25 maj 2012 09:16

Ibland skulle jag vilja hoppa in i drömmarnas värld. Allt är oftast så perfekt. Tänk om allt bara hade varit bra någon gång. Inget oro, inget tvång bara få vara en liten stund. En stund alldeles ensam. När livet känns skit så önskar jag att man bara behövde ta ett steg, att få vara i den perfekta världen helt ensam... En liten liten stund. Bara stänga av och hinna njuta. Njuta av de perfekta fågelkvittret, den perfekta lukten och den perfekta utsikten... Bara få vara helt ensam i en perfekt värld där ingenting är förbjudet. Att få leva ett liv på rosor en liten stund, en endaste gång.


Nähä om jag skulle pallra mig ner till tvättstugan och sluta drömma   

Av Stephanie Lund - 24 maj 2012 19:45

Va i skolan idag och räknade lite matte. Förhoppningsvis så är det sista gången på Måndag. Det hade varit så skönt om det blev klart. För övrigt så cyklade jag och Melwin hem till Pia idag. Det blev några trevliga timmar med fika och friskluft. Det va så skönt att Melwin kunde röra på sig utan att behöva tjata för faror hela tiden   Usch min förkyldning vill inte gå över.... Så irriterande   . Jaja nu ska jag mysa med Jonny innan det är dags för sängen. Melwin är ledig från dagis imorgon, fast jag har tvättid tidigt imorgon bitti.....     

Av Stephanie Lund - 24 maj 2012 12:52

Det viktiga är inte att ha många vänner. Det viktiga är att ha någon vid sin sida. Någon som bryr sig och någon som kan få än på bra humör. Någon som får än att känna sig älskad när man inte känner sig värd någonting.

Någon som kan hålla om dig, när du bara vill skrika.

Någon som inte trollar bort dina tårar, utan som får dig att släppa på trycket, och som får dig att le när det känns okej för dig.

Någon som finns mer än när livet är roligt.

Någon som inte dömmer utan som väljer att lyssna och finnas.


Det viktiga är inte mängden utan att det finns någon trogen.


Det är därför jag älskar dig så mycket Jonny  

(Det finns fler, men som jag väljer att inte nämna just idag)


Av Stephanie Lund - 23 maj 2012 20:40

Slog upp ögonen som inte riktigt ville hänga med. Tittade mig omkring, ingen där. Lyssnar efter små tassande fötter, inga läten. Plötsligt hör jag hur mina pojkar busar loss. Jag ligger i sängen och ler till de underbara skratten. Efter ett tag kommer dom in med en stor mugg kaffe! MMMM så gott! Jag puffade till kuddarna bakom mig och tog min bok och läste lite. När jag väl kom av sängen så möts jag av två fina glada pojkar.


Dagen fortsatte med lek och stoj och mys inne. På eftermiddagen gick vi över till systers gård och förblev ute på gården ett tag. Jonny satt barnvakt och jag sprang mellan hemmet och tvättstugan. Det har ju varit så sjukt varmt idag, and I love it! Så himla skönt att slänga på sig något på morgonen och sen är det bara till att gå ut. Ingen jacka, ingenting!    

Av Stephanie Lund - 22 maj 2012 16:17

Idag kom Melwins kusin Alfred hit. Vi gjorde lite hand och fotavtryck och lekte lite, åt lite mellis och sen gick vi till dagis för att hämta Melwin. På dagis berättade fröken att Melwin hade ramlat ner för klätterställningen rätt ner i sanden. Han hade bitit sig lite i läppen och fått grus precis överallt, men annars hade det gått bra. På vägen hem blev det typ powerwalk då det började små regna och utan regnkläder så är det inte så mysigt att promenera i regn. Jag blev väldigt anfådd och svettades som en galning. Undra vad alla folk tänkte som jag mötte? Aja väl hemma så fixade vi lunch och sen skulle Alfred hem. Det va så mysigt att få gosa med honom, alldeles själv! 


Melwins kusin Casper är här. Han är så självständig och tyst så man glömmer ganska lätt att han är här, vilket resulterar i att man glömmer att skicka hem honom också.   Men aja, syster eller hennes fru ringer om dom märker att vi glömt bort tiden   


Snart är det dags att göra mat igen och sen tänker jag sitta i soffan och läsa lite i min bok. Det va länge sen jag satt och njöt av en riktigt bra bok.


           

Ovido - Quiz & Flashcards