persson-lund

Alla inlägg den 22 maj 2012

Av Stephanie Lund - 22 maj 2012 16:17

Idag kom Melwins kusin Alfred hit. Vi gjorde lite hand och fotavtryck och lekte lite, åt lite mellis och sen gick vi till dagis för att hämta Melwin. På dagis berättade fröken att Melwin hade ramlat ner för klätterställningen rätt ner i sanden. Han hade bitit sig lite i läppen och fått grus precis överallt, men annars hade det gått bra. På vägen hem blev det typ powerwalk då det började små regna och utan regnkläder så är det inte så mysigt att promenera i regn. Jag blev väldigt anfådd och svettades som en galning. Undra vad alla folk tänkte som jag mötte? Aja väl hemma så fixade vi lunch och sen skulle Alfred hem. Det va så mysigt att få gosa med honom, alldeles själv! 


Melwins kusin Casper är här. Han är så självständig och tyst så man glömmer ganska lätt att han är här, vilket resulterar i att man glömmer att skicka hem honom också.   Men aja, syster eller hennes fru ringer om dom märker att vi glömt bort tiden   


Snart är det dags att göra mat igen och sen tänker jag sitta i soffan och läsa lite i min bok. Det va länge sen jag satt och njöt av en riktigt bra bok.


           

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards